Andy's Dierensuper - Super voor alle dieren! - Aquarium - VoedingAquarium

Vissenvoeding

Voeding voor je vis
Droogvoer is het basisvoer voor de vis in je aquarium. Hierin zit de meeste van de dagelijkse behoeften van een vis verwerkt.
Elke vis heeft zijn eigen vorm van behoefte aan voedsel en daarom is er een scala aan droogvoer voor de vis opgenomen in het assortiment van Andy’s Dierensuper.

Droogvoer is onder andere te verkrijgen in vlokken, korrels en sticks. Deze verschillende vormen zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan het eetpatroon van de verschillende vissen, zoals vlokken voor de aan de oppervlakte etende vis, en een menu voor een aquarium met diverse vissoorten. Voor een uitgebreid voedingsadvies ga je langs bij Andy’s Dierensuper, zij kunnen je vertellen welke voeding bij je vist past.

Levend voer
Naast droogvoer is er ook levend voer. Dit kun je als gezonde aanvulling op het droogvoer aan je vis geven. De meest voorkomende varianten zijn watervlooien en rode- en witte muggenlarven.

Geconserveerde voeding
Verder is er ook nog geconserveerde voeding. Onder geconserveerde voeding verstaan wij gedroogde of diepgevroren vormen van levende voedingsbronnen. Deze producten zijn een uitstekende aanvulling op het dagelijks menu van de vis. Het grote voordeel van diepgevroren of gedroogde vormen van levende voeding is de houdbaarheid en de verdeling in portie verpakking.

Deze aanvulling wordt ten zeerste aangeraden bij het houden van tropische vissen in een aquarium. Het versterkt de vissen in het natuurlijk gedrag en is erg gezond. Geconserveerde vormen van visvoeding zijn er in verschillende varianten zoals rode- en witte muggenlarve, artemia (pekelkreeftjes), tubifex, discus voeding, enz. Heb je vragen over deze voeding, ga dan naar Andy’s Dierensuper, zij kunnen je uitstekend helpen.