Franchise

Andy's is een enthousiaste formule die graag samen met u kijkt naar de haalbaarheid van een nieuwe Andy's vestiging.
Er zijn momenteel 4 Andy's winkels in Nederland en er is nog volop ruimte voor meerdere vestigingen.

Dobey retail bv is de organisatie achter Andy's "Super voor alle dieren". Andy's heeft in de jaren laten zien een succesvolle franchiseformule te zijn die beschikt over een eigen Distributiecentrum met ruim 9000 artikelen, sterke “eigen merken” en goede inkoopcondities.

Dit heeft geresulteerd in mooie overzichtelijke winkels die de vastgestelde kernwaarden op alle gebieden uitdragen: Grootschaligheid, Deskundigheid en Passie!

Het samenwerkingsverband met de ondernemers vormt de basis en deze is opgebouwd uit duidelijk geregelde zeggenschap, gelijkwaardigheid, wederzijds vertrouwen en uiteraard gezonde ondernemingslust.

Dobey retail bv is een retailorganisatie die op divers gebied volledig ten dienste van u als ondernemer staat waardoor u zich vooral op de verkoop kunt richten. Als ondernemer bij Andy's is het immers uw winkel en bent u de allerbelangrijkste factor in de winkel. Het is daarom volgens ons van groot belang dat wij als organisatie zoveel mogelijk service aan onze ondernemers verlenen en de ondernemer daarmee zoveel mogelijk aandacht en service aan de klanten kan geven.

Heeft u ook die passie en deskundigheid, bent u enthousiast en nieuwsgierig en vindt u het prettig dat alles op inkoop-, facturatie- en distributiegebied goed geregeld is zodat u zich volledig kan concentreren op de winkel en de verkoop?
Dan is een Andy's "Super voor alle dieren" winkel wellicht iets voor u!

Soms komt het voor dat een bestaande ondernemer zijn of haar winkel te koop aanbiedt. Dobey retail kijkt dan goed naar de toekomstmogelijkheden van deze locatie en zoekt dan bij voldoende toekomstperspectief naar een nieuwe geschikte ondernemer. Interesse? Neem via het onderstaande formulier contact met ons op!

Houd je ook van dieren én ondernemen?
Zet dan de eerste stap om Andy's ondernemer te worden en wellicht binnenkort je droom waar te maken. Vul het onderstaand formulier in en je ontvangt alle benodigde informatie. Alvast hartelijk bedankt voor je belangstelling!