Dierenarts bij Andy's Maarssenbroek

 Per december 2012 is er een dierenarts aan de winkel verbonden. Diergezondheidscentrum DE LIMES heeft een hoofdpraktijk in Harmelen en een dependance in Vleuten en in Maarssenbroek. Deze laatste dependance is gevestigd in Andy’s Dierensuper. Tijdens de openingstijden van de winkel is er een paraveterinair aanwezig voor verkoop van voeding en medicatie en deskundig advies. Op woensdagmiddag en zaterdagochtend is er een dierenarts aanwezig voor spreekuur.

Sinds de komste van de dierenarts in onze winkel worden al onze dieren bij binnenkomst gecontroleerd wij streven naar de verkoop van gezonde dieren.

Ook is het mogelijk om voor een kleine extra bedrag bij aankoop van een cavia of konijn een  pluspakket te kopen voor een gezondheidscheck, paspoort garantie van 3 weken op medische kosten en bij konijnen ook nog een inenting.

Op de vestiging in Maarssenbroek kunnen allerlei onderzoeken verricht worden. Moet er een foto of echo gemaakt worden van het dier, of wanneer er een operatie noodzakelijk is, wordt de eigenaar doorverwezen naar de hoofdpraktijk in Harmelen. Wat uniek is aan Diergezondheidscentrum DE LIMES is dat de praktijk 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is voor spoedgevallen! Dus ’s avonds, ’s nachts of in het weekend altijd een bekend gezicht met de patiëntgegevens van het dier. U kunt u gratis inschrijven aan de balie of bel naar onderstaand telefoonnummer.